Golf Las Americas

Golf Las Americas er en bane som ligger i nærheten av stranden, med kort vei til det største turistsenteret på øya Tenerife, Golf Las Américas utmerker seg ved sin plasseringen midt i hjertet av Las Americas, med utsikt over havet og øya La Gomera.

John Jacob Golf Association har designet Golf Las Americas-banen med hovedprioritet på vannhinder som skaper et avslappende og friskt miljø, Med en 18-hulls par 72 bane, gir Golf las Américas-banen deg en fantastisk spillopplevelse.

Mange av spillerne som har besøkt den anerkjente Golf Las Américas-banen bemerker banens gode vedlikehold, og dens mangfold av fairwayer med forskjellige vanskeligheter som gir deg full utnyttelse av alle køller. Her kan du beundre den fantastiske utsikten fra restaurant terrassen sammen med det svært profesjonelle og hyggelige personalet.

Golf Las Américas tilbyr både individuelle og gruppe instruksjoner som er skreddersydd for alle aldre og nivåer innen golf. Her kan du i tillegg forbedre short game, long game og putting, treningsfasilitetene inkluderer en driving range med naturlig gress, puttinggreener, bunkere og en Chipping Green. Las Americas golfbane har alle fasiliteter og inkluderer et arkitektonisk klubbhus som tilbyr de nødvendige tjenestene for en golfspiller med både restaurant, kafeteria, elektriske buggies, og elektriske biler.Golf Las Americas jobber aktivt med miljøet og tilbyr også garderober, dusjer og en golfbutikk.

Vi anbefaler at kunder bestiller Tee Times flere måneder i forveien i løpet av månedene november til mars når de skal spille golf på Golf Las Americas.

Prisene på transport er for minimum 4 personer, ekstra rabatt for grupper på 8 eller flere personer.

Golf las Americas tilbyr sine kunder de nødvendige tjenestene for å organisere en turnering på banen, registrering, klargjøring av spillekort, offisiell starter for turneringen, mat og drikke underveis for deltakere og et rom for prisutdelingen med lunsj, middag eller regnskap til glede for sine kunder.

Golf Las Américas åpnet dørene i 1997 og har tidligere avholdt Spanish Lady Open og har blitt ekstremt populær blant turister som bor i nærliggende feriesteder i Los Cristianos og Playa las Americas,tett på de fantastiske omgivelsene på Golf Las Americas-banen. Det luksuriøse 5-stjerners hotellet Las Madrigueras Golf resort og spa ligger i Playa de Las Americas Tenerife, som er perfekt integrert i landskapet med panoramautsikt over golfbanen, de tilbyr svært fordelaktige greenfee-priser med garanterte tee time og direkte tilgang til banen fra hotellet med din egen Buggy.

Golf las Americas har holdt nasjonale og internasjonale turneringer, har blitt premiert av Sport og Business i tre påfølgende år og i 2011 som den beste klubben for å organisere turneringer, den beste behandlingen den gir til sponsorer og den beste banen som oppfyller dens funksjoner. Den siste profesjonelle turneringen til Golf Las Américas ble avholdt i 2012 og ble kalt Tenerife Open Spain (Ladies European Tour) og siden 2019 er det hvert år blitt avholdt amatør turneringen XV Match Play Golf Las Américas, Tenerife Golf Trophy, Rolex del Golf Trophy, Videre har Golf las Américas siden 2000 arrangert en rekke profesjonelle og amatørturneringer.

Scroll to top