Real Club de Golf Tenerife

Real Club de Golf Tenerife ble grunnlagt 18. desember 1932, og er en av de eldste i Spania, den er en del av den første golfklubben som ble opprettet i Spania, Real Club de Golf de Tenerife-banen ble designet av flere golfspillere. klubb prestisje.

Real Club de Golf de Tenerife ligger i Tacoronte kommune, i det grønneste og kuleste området på øya med totalt 18 hull, med en total bane på 5740 meter og et par på 71 slag, banen er rikelig med innfødte trær, noe som skaper et miljø med friskhet og avslapning for golfere. Hull 4 er et av de vanskeligste fordi du må være på greenen på det andre skuddet, siden det er out of bounds til venstre og drops til høyre.

De profesjonelle med ansvar for spillerne i Real club de Golf de Tenerife har vunnet forskjellige turneringer, så de er høyt kvalifisert til å veilede nye spillere og allerede ekspert spillere, og dermed oppnå en uforglemmelig opplevelse som de kan gjenta igjen.

Real Club de Golf de Tenerife tilbyr sine golfere muligheten til å bli medlem enten individuelt eller som en familie.

Når det gjelder fasilitetene til Real Club de Golf de Tenerife, tilbyr den en restaurant tjeneste for å feire arrangementer, strukturert for å delta på alt relatert til sosiale, arbeid og sports forpliktelser, vi må fremheve dens personlige service omgitt av natur, etterfulgt av Real Tenerife Golf Club tilbyr Proshop, en paddle-tennis bane for de medlemmene som er interessert i denne sporten, og de håndterer også muligheten til å leie lokaler for arrangementer og feiringer, i tillegg til idrettsplassen de spesialiserer seg på å holde golfturneringer. Real Club de Golf de Tenerife har tilgjengelig for sine kunder utleie av Greenfee, Buggy, elektriske vogner, sekk med køller og driving range.

Real Club de Golf de Tenerife er anerkjent for feiringen av det internasjonale åpne mesterskapet i Spania i 1964, og i 1984 var det vertskap for det spanske mesterskapet i Professional Doubles i flere år, av Real Club de golf de Tenerife-spillerne i utskjæringen av Severiano Ballesteros, Manuel Piñero, Antonio Garrido blant andre. Alle vinnerne av Tito Abreu Proam kjent som Taoro Casino Grand Prize.

Real Club de Golf de Tenerife er beæret over at Royal Golf Federation tildelte Golf Merit-plaketten i 2001, samt tittelen FAMOSO på sitt 50-årsjubileum av Canaria-pressen.

Det store flertallet av medlemmene i Real Club de Golf de Tenerife er utlendinger, Tyskland er det mest representerte landet, etterfulgt av Storbritannia, Nederland, Frankrike og Italia.

Scroll to top