Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje er en høyt anerkjent golfbane på Kanariøyene, innviet i oktober 1998 og arenaen for den siste BMW golf cup International World-arrangementet i 1999, Tenerife Ladies Open i 2005, 2008 og 2009, The European Tour april 2020 Tenerife Open & May 2021 Canaries Open, som er kanariøyenes hovedturneringen for profesjonelle og som åpner dørene for nye spillere. Banen er veldig preget av sine naturlige omgivelser og gamle banantrær som omgir den, et design skapt av José Gancedo, en meget prestisjefylt golf arkitekt.

Det er verdt å nevne at designet er en kombinasjon av designelementer, både engelsk og amerikansk, noe som tiltrekker mange spillere med disse røttene til å føle seg hjemme på banen uten å miste essensen av øya, som er det som viser interessen du opplever her i nye besøkende.

Mange av kundene som har besøkt Golf Costa Adeje undrer seg over banen som slynger seg gjennom det bølgende og fjellrike landskapet der nytelsen av ren golf skiller seg ut. Golfbanen ligger sør på Tenerife, 8 km fra Playa las Américas og er et sted hvor du kan spille avslappet, Costa Adeje golfbane er designet og forbedret for å utfordre spilleren og dermed kunne generere spillstrategier takket være strukturen.

Costa Adeje golfbane på Tenerife har en total lengde på 6203 meter, par 72 med 6 par 5 mellom 519 til 477 meter, 6 par 4 mellom 420 til 367 meter og 6 par 3 mellom 220 til 118 meter .

For bedre å beskrive Costa Adeje golfbane, kan det sies at det er en bane hvor greenene er strategisk godt beskyttet for å gi utsikt over La Gomera og Adeje fjellkjeden, den skiller seg ut for sine fairways i paspalum, Trenings området (Driving range) på 200 meter som også inkluderer et fitting senter, treningsgreen og øvings bunkere.

Vi må fremheve oppmerksomheten til personalet på Adeje Golfbane siden de alltid er tilgjengelige for kundene sine for å tilfredsstille deres behov enten du besøker klubbhuset, baren, restauranten, sportsbutikken, eller skal hente buggyen eller du er på puttinggreenen.

Til disposisjon for sine kunder er en driving range som har 45 000 kvadratmeter utstyrt med tre utgangsnivåer i forskjellige høyder Driving rangen er tilgjengelig direkte fra klubbhuset via en heis som buggyen kan settes inn i. Costa Adeje golfbane holder dørene åpne 365 dager i året

Uten å glemme hvilke selskaper, merker, etablissementer og firmaer som velger Golf Costa Adeje som en arena for turneringer hvor de også kan presentere spesifikke produkter, vil vi også nedenfor fremheve de feiringene som har gjort Golf Costa Adeje til en av de mest anerkjente banene på Kanariøyene Øyer.

Profesjonell mesterskap for kvinner 2013.

Open Spain kvinner 2014.

European Tour Tenerife Open 2021.

European Tour Canary Island Championship 2021. Den sistnevnte turneringen var erstatningen The French Open Turneringen, og direktøren for Golf Costa Adeje Paul de Sterck var stolt over å ønske Europatouren velkommen for første gang siden 2005 da John Bickerton vant Abama Open de Canarias.

Golf Costa Adeje var også vertskap for Open De Espana i 2003 som ble vunnet av engelske Kenneth Ferrie. Det skal bemerkes at Tenerife Open har blitt spilt 5 ganger på øya mellom 1989 og 1994. Derfor inviterer vi alle spillere til å oppleve Golf Costa Adeje, og dermed nyte å spille golf omgitt av ekstraordinær utsikt og overraskende bane arkitektur.

Scroll to top