Buenavista Golf

Buenavista Golf er en bane designet av Seve Ballesteros, som ligger nord på Tenerife, designet for de spillerne som leter etter en flott opplevelse, utfordrende bane i et vakkert miljø mellom natur og hav.

Buenavista Golf har 18 hull par 72 og en total lengde på 6150 meter med noen av sine hull nær kysten som gir følelsen av at når spilleren treffer ballen, går han rett til havet med de fantastiske fjellene på Tenerife i bakgrunnen .

Buenavista Golf har 6 hull av par 3, par 4 og par 5. I de ytre 9 er de mest krevende hullene par 4 mens i den indre runden kreves størst presisjon av par 3 og spesielt i 15. og 17. , siden de ligger ved sjøen. De 5 hulls greenene ligger nær små klipper på den steinete kysten hvor bølgene slår og skaper en bemerkelsesverdig vakker utsikt.

Tjenestene som tilbys av Buenavista Golf inkluderer klubbhuset som ligger på et privilegert sted hvor besøkende vil nyte proshopen med eksklusive varer fra de mest prestisjefylte merkene, med utmerkede bar- og restauranttjenester, terrasser med fantastisk utsikt, Golf Academy med programmer tilpasset nybegynnere og avanserte spillere. Buenavista Golf tilbyr sine kunder fantastiske golf programmer , ubegrenset golf, golf og spa og golf grupper.

Buenavista Golf omgir Melia Hacienda del Conde Hotell i kolonistil, inspirert av Canaria-kulturen, med gastronomi på høyt nivå på Salazar Restaurant. Buenavista Golfbane tilbyr en unik opplevelse på The Level, den mest eksklusive tjenesten på Melia Hacienda del Conde med en eksklusiv salong, rom og suiter, hvor kundene vil ha ufattelig komfort i en verden av eksklusiv komfort og service.

Kunder angir at ingen hull er lik, siden banen er veldig variert og genererer mange spillstrategier, med et meget velholdt felt, eksepsjonelt gode greener og et svært tilstrekkelig treningsområde, av denne grunn gjentar mange av dem treningen hvert år . Opplev Buenavista Golf ettersom de tiltrekkes av det faktum at det er en flott golfbane med et Resort.

De siste turneringene som arrangeres av Buenavista Golf er Primavera Buenavista Golf Tournament hvor amatørspillere, statsborgere, innbyggere og besøkende med gyldig lisens med et handikap som ikke overstiger 36 deltok, avholdt 8. mai 2021, samt The Players Golf Tournament. Handle i 2020, og 17. Buenavista Golf-jubileum samme år, blant annet.

Scroll to top