Amarilla Golf

Amarilla Golf, kjent for sine sensasjoner og opplevelser, ligger på sørkysten av Tenerife, ved siden av Puerto Deportivo Marina San Miguel og den gule golfbanen designet av Donald S feet, en britisk arkitekt som utnyttet øyas kontraster for å oppnå en variert tur med fantastisk utsikt over havet.

Amarilla golf bane tilbyr sine spillere en utrolig utsikt over Teide-fjellkjedene og på ruten varierte prøver av innfødt flora (palmer, indica cannas, Canaria furu og vannhinder).

Amarilla Golf har 18 hull, dets 5. hull er ønsket av golf elskere siden for å nå greenen passerer den gjennom havet, en opplevelse som spillere ønsker å vende tilbake til og gjenta spillet på denne fantastiske banen.

Amarilla Golf ble innviet i 1989, og Amarilla Golf-banen gjorde sin internasjonale debut i høy konkurranse, og var vert for den andre utgaven av Tenerife Open (PGA European Tour) i 1990.

Amarilla Golf har et klubbhus, et sted med mye fantasi og god smak, blant sine kunder er det veldig typisk etter å ha spilt å slappe av i klubbhuset hvor du kan se hull 1, smake på deilige kaker og snacks, eller et glass sesongbaserte vin.

For en enda mer komplett opplevelse har Amarilla Golf et Golf Academy, med kvalifiserte fagfolk som vil hjelpe spillerne med å gjøre store fremskritt. Skolen har en driving range 350 meter unna, to putting greener, en av dem med treningsbunker og en 9-hulls Pitch and Putt. Det tilbyr også tilpassede klasser tilpasset kapasiteten til hver enkelt student.

Mange av Amarilla Golfs kunder er fascinert fordi eierne er forpliktet til miljøet, det tiltrekker seg også mange besøk fra spillere siden Amarilla Golfbanen ligger langt fra turistmengdene og det fantastiske hullet 5 skiller seg ut.

Når det gjelder tjenestene som tilbys av Amarilla Golf, renslighet, fasiliteter, personale, kvalitet-pris og komfort, har de fått svært gode kommentarer i henhold til besøkene deres kunder har mottatt. Det gule golf personalet fremheves blant sine kunder for deres profesjonalitet og praktfulle service med maksimal tilfredshet.

I dets siste arrangementer er XXX Pebble Beach Trophy som ble vunnet av Barrisbrook med 38 poeng i 2020. Amarilla Golf organiserer enhver begivenhet som er tilgjengelig for dem, for eksempel: sport, produktpresentasjon, feiring, filming av reklameplasser blant mange andre.

Av hensyn til Amarilla Golf-kunder vil grupper på 12 golfere eller flere ha en ekstra rabatt på greenfee.

Scroll to top