Lanzarote Golf

Lanzarote golf ligger på øya Lanzarote som navnet antyder, mellom Puerto del Carmen og Tías i nærheten av hoved hotellene i området og flyplassen.

Lanzarote golfbane er en 18-hulls bane, par 72,4 par 3, 4 par 5 og 10 par 4,1, totalt 6133 meter lang.

Feltet til stemmen til kundene har mange detaljer og er i veldig god stand, målene utgjør en stor utfordring, feltet har en rute som samtidig er en utfordring å planlegge kampene. Lanzarote golf er forpliktet til kvalitetsprogrammet på destinasjonen, og respekterer miljøet på banen.

Lanzarote golfbane ble designet av nordamerikaneren Ron Kirby, og respekterte det maksimale originale terrenget og det typiske Lanzarote-landskapet, og setter pris på en utrolig utsikt over havet.

Når det gjelder hva de 18 hullene på Lanzarote golf refererer til, vil vi kort nevne 1 til 18 slik at du kjenner banen litt mer:

Hull 1: har steinete områder til høyre, og greenen er beskyttet av en bunker til høyre og motsatt, dette hullet er par 4 og handicap 4.

Hull to: det er et ganske langt hull med Dogleg til venstre utenfor banen, og dette hullet krever et godt utslag på høyre del av fairway, dette hullet er par 4 og handicap 4.

Hull 3: det er den eneste med en 3-nivå Green, vi må huske på at vindretningen i stor grad påvirker dette hullet, og er et par 3 med handicap 8.

Hull 4: dette hullet med par 5 og 10 handicap, med en ganske bred fairway, oppoverbakke og har to bunkere til venstre og 3 bunkere som forsvarer greenen.

Hull 5: Dette hullet er relativt enkelt med et par 4 og 16 handicap.

Hull 6: det er det mest kompliserte på grunn av avstanden, forhøyede greener og fairwayer omkranset av steiner, og er et hull på par 4 og handicap 2.
Hull 7: det er et ganske langt hull, men skråningen hjelper ballen å rulle, det er par 5 og handicap 12.

Hull 8: har steinhauger på begge sider av greenen er par 3 og handicap 6.

Hull 9:På dette hullet er det viktig å holde ballen til venstre i fairway, ellers kan det bli komplisere dette par 4 hullet med handicap 18.

Hull 10: kort og smalt hull med vann på begge sider, par 4 og handicap 13.

Hull 11: langt hull, dogleg til høyre og venstre. Ett par 5 hull med handicap 9.

Hull 12: veldig kort hull med en ganske bred greenbunker til høyre, steinvegger og steinete lyd til høyre, fra dette hullet kan du se øya Fuerteventura på avstand.

Hull 13: langt og nedoverbakke med bølger i fairwayen og en bred green, dette hullet er par 4 handicap 3.

Hull 14: hull på par 3 ij handicap 15, det er ganske kort med en bred og dyp green beskyttet av en bunker til venstre.

Hull 15: Dette hullet tvinger oss til å være strategiske i spillene våre, hull på par 5 handikap 11.

Hull 16: smal fairway med to fairway bunkere til høyre og en steinmur til venstre, dette hullet er par 4 handicap 7.

Hull 17: Dette hullet er det mest kompliserte på banen med en lang og smal fairway som deretter utvides til den når en stor innsjø som krysser fairwayen, og er et hull med par 4 handicap 1.

Hull 18: dette hullet har en veldig bred fairway til venstre og høyre, denne hører du par 4 handicap 5.

Lanzarote golf tilbyr sine kunder klubbhuset hvor de kan finne resepsjonen, proshop, elektrisk vogn, bugís og en kafeteria med utsikt over banen og havet på terrassene, du kan se utgangene fra hull 1 og 10 og ankomsten av hull 9 og 18.

På Lanzarote Golf klubbhus kan du organisere store arrangementer som bryllup, firmaarrangementer, produktpresentasjoner, blant annet.

Lanzarote Golf har flere golffagfolk til å undervise i golftimer og et attraktivt golf skoleprogram for alle aldre.

Lanzarote Golf tilbyr sine kunder en driving range med 20 båser på mattert, en puttinggreen for putting trening nær klubbhuset, et nærspill område og kølletilpasning.

Scroll to top