Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf ligger ved foten av den gamle vulkanen og med fantastisk utsikt over det meste av Costa Teguise, Lanzarote. Nok et perfekt sted å spille 365 dager i året, med de viktigste hotellene 5 minutter fra banen.

Costa Teguise Golf med 18 hull par 72, designet av John Harrus, banen er jevn, variert og med mange hundebein, med mer enn 3000 palmer og innfødt vegetasjon og vulkanske steiner som gjør den til en typisk oase på øya, den har 4 par 3 , 4 par 5 og par 4.

Costa Teguise Golf-teamet er høyt kvalifisert og med stor erfaring i sektoren, og søker en unik og repeterbar opplevelse for sine kunder, resepsjons teamet vil gi all informasjonen som kundene trenger, om betingelser og priser, samt rabatten på partnere / abonnenter av feltene som de har en tilsvarende dato med i ulike deler av Spania.

Costa Teguise Golf tilbyr utleie av golfutstyr, pro-shop, klubbrom, garderobe og skap, butikken jobber med de beste merkene på markedet og gir personlig rådgivning.

Costa Teguise Golf tilbyr sine kunder varierte treningsfasiliteter av høy kvalitet rundt klubbhuset for både nybegynnere og erfarne spillere.

Costa Teguise Golf School har vært i drift siden 1978 og tilbyr individuelle og gruppe klasser til barn og voksne, en klinikk for å oppnå handicap og forbedring i spillet.

Costa Teguise Golf restaurant er åpen for allmennheten, den ligger inne i klubbhuset designet av César Maniqueísmo i 1978, et sted omgitt av palmetrær, her kan du lage alle slags feiringer og personlige fester med menyer for bedrifter, dåp , nattverd osv.

Costa Teguise Golf anbefaler hoteller til sine kunder hvor de vil nyte førsteklasses fasiliteter og unik oppmerksomhet, hvor de kan tilbringe ferien; Hotel Meliá Salinas 5 *, Hotel Grand Teguise playa 4 * og Zoco Club Resort 4 * blant andre som du finner på den offisielle nettsiden.

Costa Teguise Golf arrangerer flere turneringer i året og arrangerer viktige nasjonale finaler som Lanzarote Golf Tour og den store finalen Gambito Premium. Blant de siste turneringene er IX Gran Teguise Playa Charity Golf Tournament i desember 2009, samt holdt turneringer som 2nd Foundation Tournament, XXV Rotary Club Tournament blant andre.

Vi inviterer deg til å besøke Costa Teguise Golf-fasilitetene hvor du vil bli deltatt av høyt kvalifiserte fagfolk som alltid vil forsøke å tilfredsstille dine behov, du vil nyte et fantastisk spill med alt golfutstyret tilgjengelig for din fornøyelse i leie området.

Scroll to top