Tecina Golf La Gomera

Tecina Golf ligger på øya La Gomera, en bane designet av Donald Steel, designer av mange andre baner, Tecina Golf med 18 hull vendt mot havet har en total lengde på 6343 meter, fra hvite søyler og en par 71, plasseringen av feltet i La Lomada de Tecina med spektakulær utsikt, med Mount Teide som et vitne og variasjonen av innfødt vegetasjon garanterer en unik opplevelse.

Hull 4 inviterer spillere til å slå over Tahuga-ravinen på et stramt par 3. Hull 10 har te på 45 meter over greennivået som gir spilleren et uforglemmelig panorama av La Lomada de Tecina.

Tecina golf har en kvalifisert profesjonell, medlem av PGA of Spain, lærer og spiller Christos Sakorafas som er den best egnede til å starte i golfverdenen og perfeksjonere svingen din. Tecina Golf tilbyr kurs og klasser for alle nivåer og aldre gjennom hele året, både individuelt og i grupper, og håndterer språk som spansk, engelsk, tysk og gresk. Det tilbyr også Kurs A for innledning til golf på 6 timer i 3 dager, Kurs B for å forbedre spillene minimum 3 personer maksimalt 6 personer, klasser på driving range og på banen.

Tecina Golf tilbyr Trackman in the Academy avgjørende for å vite nøyaktig hva som skjer i svingen og i ballflukten, på slutten vil det bli generert en rapport som vil bli sendt til spilleren via e-post.

Tecina Golf holdt Fred Olsen Alps profesjonelle turnering på La Gomera i 2019, og gjorde banen til et obligatorisk stopp for golfproffer fra mer enn 23 land som søker målet sitt om å nå Challenge Tour og European Tour in the Alps Tour. . For turneringen som ble holdt for 2019, tok Gonzalo pokalen i Play Off på Julies Forest med en flott 7-meters putt.

På samme måte har det vært sentrum for mange amatørturneringer, som de er; I Regional Canary Islands Amateurs Circuit, XVI International AESGOLF Ladies Championship blant andre.

Tecina Golf skiller seg ut for godt vedlikehold av banen, på samme måte er klubbhuset et koselig sted å analysere og dele sine spill med andre golfere, siden det er et rustikt trehus som ligger ved siden av trenings-tee og puttingområdet . Green and Chipping Green hvor kundene dine vil nyte utsikten over havet i Tapahuga, den har også garderober, kaffebar, butikk, klubbrom og en terrasse.

Vi inviterer deg til å oppleve denne fantastiske opplevelsen, et eventyr hvor du kan oppdage hvert hjørne av La Gomera etter et perfekt spill.

Scroll to top