Salobre Golf Resort

Salobre Golf Resort er det eneste feriestedet på Kanariøyene med to golfbaner på 18 hull hver, som ligger i salobre hotel resort hotel som ligger innenfor salobre golf bane, i denne banen ligger Salobre Old Course og Brackish New Course.

Salobre New Course Den ble bygget i 2018, designet av Ron Kirby, 18-hullsbane med par 70. Banen ble laget for å passe inn i miljøet av vulkansk stein, noe som gjorde spillet til en utfordring, og fanget den naturlige skjønnheten i den sørlige delen av landet. Gran Canaria. gjør det til et absolutt must for alle spillere som elsker å spille golf på unike steder.

Hull 5 representerer New Course par excellence, du føler det når du nærmer deg tee på Salobre New Course.

En Dogleg til høyre, en Drive navigerer over denne vakre vulkanske fjellkløften mot en bred fairway der ballen lander.
Et andre slag med et middels langt jern for å nærme seg en veldig smal og godt beskyttet green, oppnår par på et utmerket resultat på dette hullet.

Denne banen er et supplement til Salobre Old Course, med en ikke veldig lang bane som en konstant utfordring for spillere på alle nivåer, banen kan skryte av å ha de beste greenene på øya, og alltid være et samtaleemne på hull 19.

Salobre Old Course Den ble designet av Roland Favré og utnyttet de typiske dalene i ravinene sør på Kanariøyene, og tilbyr praktfull utsikt over havet og fjellene, og åpner hver uke i året fra onsdag til søndag.
Salobre Golf Resort har skapt for sine kunder et rom for å utfylle opplevelsen og for å hjelpe dem med å forbedre spillet, denne plassen er en moderne bygning utstyrt med den nyeste teknologien for analyse av slagene deres og det påfølgende valget av materialet som passer best til svinge. Trackman System vil verifisere måten å svinge gjennom TPI-teknologi.
Den foreslår også en magisk enklave, baller som ser på solnedgangen og forbedrer touch av put eller chip kalt Practice Mile.

Salobre Golf Resort tilbyr sine kunder et golfakademi rettet mot alle typer publikum, banene er tilpasset alle behovene til kundene sine, det tilbyr også golf klinikker som undervises både til bedrifter og grupper, Kundene til salobre hotel får den første gratis forestillinger som holdes en gang i uken, og for de yngste tilbyr salobre golf resort gruppe- og individuelle barneklasser. Dette akademiet tilbyr en rekke programmer skreddersydd for alle studentene. For å gjøre klassene enda bedre, vil kundene deres motta alle disse timene av PGR-fagmannen og læreren siden 1992 Flavio Surín som vil være ansvarlig for å hjelpe og analysere spillet for å forbedre ferdighetene til hver spiller og identifisere deres mangler.

Salobre Golf Resort fokuserer på å hjelpe alle golfere til å spille bedre og være egnet for golfutstyret deres på Fitting Club, som tilbyr sin opplevelse basert på god kvalitet, tekniske meninger og anbefalinger.

På samme måte har Salobre Golf Resort den nyeste teknologien, for å forstå variasjonene i køllens og ballens bevegelse under slaget, gjennom Trackman System, som tilbyr unike tjenester som; Driver Tilpasning,
Kølletilpasning,
Ball tilpasning,
Initierings tilpasning.

Blant tjenestene til Trackman System blir også køller diagnostisert, slik at materialet som spilleren har er tilstrekkelig og i god stand.

Scroll to top