Real Club Golf Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas ble grunnlagt av medlemmer av britiske familier som bodde på Gran Canarias, og var en av de eldste banene på det kontinentale Europa, og var dermed den første golfklubben i hele Spania i 1956.

Real Club de Golf de Las Palmas-banen ligger i hovedstaden i Las Palmas de Gran Canarias ved siden av Caldera de Bandama, banen er designet av Mackenzie Ross, en 18-hulls par 71-bane og 2 puttinggreener.

Real Club de Golf de Las Palmas Gjennom sin golfskole tilbyr den alle unge Kanariøyene et bredt spekter av golf hele året, hvor den tilbyr gruppeklasser og sommerkurs, samt individuelle golfklasser eller gruppe golfklasser.

Real Club de Golf Las Palmas tilbyr også tekniske, psykologiske og fysiske ressurser tilgjengelig for unge spillere for å forberede dem til høy konkurranse, for nasjonale mesterskap, slik at de representerer Real Club de Golf de Las Palmas i mesterskapet i Spania inter clubes infantile.

For å omsette det de har lært i praksis, holder golfskolen månedlige ungdomsturneringer som spilles på Real Club de golf Las Palmas. På søndager presenteres søndagens golf- og moro-krets, to søndager i måneden som består av kollektiv klasse, piknik og 9-hulls turnering som arrangeres for å få barn og unge til å forbedre spillet sitt og dermed ha et attraktivt forslag til laget opp på Las Palmas golfklubb.

Real Club de golf Las Palmas har sine fasiliteter åpne for alle nybegynnere innen golf og eksperter med gode fasiliteter, for å møte deres behov, blant annet er garderober, restauranter, klubbhus, profesjonelle til disposisjon. hele dagen og også rytter laget til Real Club de Golf de Las Palmas, hvor de fleste av de beste kanariske rytterne i den nasjonale sfæren har kommet fra.

Mange av kundene til Real Club de Golf de Las Palmas bekrefter at banen har spektakulær utsikt og greenene er veldig godt tatt vare på, og oppgir også at for å spille på banen må du ha mye dyktighet og spillestrategi.

Scroll to top