Maspalomas Golf

Maspalomas Golf ligger sørøst på Gran Canarias, ved siden av sanddynene, et viktig turistområde på øya hvor du finner hoteller og strender. Maspalomas golfbane ble designet av Mackenzie Ross.

Maspalomas Golf har en lang, flat bane med lange og brede fairways, som genererer en flott opplevelse for sine kunder på grunn av nærheten til havet og den milde brisen. Internasjonale arrangementer som European Tour har blitt holdt på Maspalomas golfbane.

Maspalomas Golf har 18 hull par 73 og en avstand på 6398 meter, Putting Green, Pitching Green, Driving Range, profesjonelle instruktører, leiebil, biler, køller, Proshop som ligger i klubbhuset hvor du finner en rekke nødvendige gjenstander for golfere, en referanse restaurant sør på Gran Canarias som betjener kurs kunder som ønsker å ta en pause, og også allmennheten med rimelige priser, og har også en daglig meny med flere retter å velge mellom og takeaway.

Maspalomas Golf Golf School er åpen for publikum hele året og har flere fagfolk kvalifisert av PGA, reservasjoner for dette gjøres i banens proshop eller via e-post.

Maspalomas golf anbefaler sine kunder hoteller hvor de skal bo, og de vil ha upåklagelig oppmerksomhet blant de som er; Lopesan Costa Meloneras Resort, Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso, Lopesan Baobab Resort blant mange andre som du kan finne en bestemmelse på Maspalomas Golf-side.

De siste turneringene som arrangeres av Maspalomas golf for året 2021 er: IX Amiplay-turnering i par, XVIII Boulevard Faro-turnering.

Mange spillere som har besøkt Maspalomas Golf, bekrefter hvor forberedt banen er på tidspunktet for spillet, dens organisering og utmerket renslighet. På samme måte skiller utsikten over feltet og sanddynene seg ut og også restauranten med sine deilige retter, av denne grunn inviterer vi deg til å besøke Maspalomas golfbane som vil møte deg profesjonelt og vil gi deg alt du trenger for å ha en fantastisk spill som du ønsker å gå tilbake for å gjenta.

Scroll to top