Lopesan Meloneras Golf

Lopesan Meloneras golf bane ligger langs Meloneras-bukten, på øya Gran Canarias, designet av Ron Kirby, innviet i juni 2006, på Lopesan Meloneras golf bane ble det spanske PGA-mesterskapet arrangert i 2007, med uslåelig suksess, i hvilke elite proffer som Rafa Cabrera og Álvaro Quirós var i stand til å bekrefte dens naturlige skjønnhet og fantastiske design.

Lopesan Meloneras Golf har en 18-hulls bane med fjellutsikt, som er den beste på kysten med havet og den bokstavelige steinete bakgrunnen, den er preget av sine 9 hull med havutsikt, hvorav 3 ligger på kysten, for en totalt 18 hull par 71.

Hvert hull er utstyrt med 4 utsalgssteder, noe som gjør utformingen av denne banen attraktiv for golfere på alle nivåer. Det første hullet er ikke overdrevent vanskelig, men vanskelighetsgraden øker litt etter litt, noe som utfordrer spilleren og forbedrer spillet for hvert slag.

Lopesan Meloneras Golf-fasilitetene er i meget god stand, hvor kundene kan nyte den profesjonelle 18-hulls golfbanen, Golf Academy, Golf Club, Pro-shop, restauranter, Driving Range og treningsområder.

På samme måte tilbyr Lopesan Meloneras Golf gratis busstransport til Hotel Lopesan-gjester.

De profesjonelle til Lopesan Meloneras Golf søker å dekke alle behovene til kundene sine, og gir dem hjelp til enhver tid og fullstendig informasjon om tjenestene og bekymringene spillerne har.

Lopesan Meloneras Golf tilbyr sine kunder Golf Academy som tilbyr sine kunder en rekke konstruksjonsprogrammer for å møte behovene til sine kunder uavhengig av alder, enten de er nybegynnere eller eksperter. Instruktørene er spesialiserte i golf, som søker å tilpasse akademiets programmer for å møte individuelle behov og også ha det gøy og forbedre spillene som spillere liker golf.

For fullstendig nytelse kan du bo på et av de tre hotellene som er en del av Lopesan Meloneras Golf; 4-stjerners Lopesan Costa Meloneras, 5-stjerners Lopesan Villa del Conde Resort og Corallium Thaladso og Lopesan Baobab Resort. Hoteller som alltid tenker på kundene sine, og gir dem storslått oppmerksomhet og komplett overnatting.

Scroll to top