Las Palmeras Golf

Las Palmeras Golf er den første urbane banen sammensatt av 18 par 3-hull og et totalt areal på 80 000 kvadratmeter med hull mellom 40 og 120 meter, som ligger på Kanariøyene og verdsatt av Royal Spanish Golf Federation som pitch og putt.

Denne anerkjente banen har 9 rene britiske første hull, på den annen side et lignende aspekt som de amerikanske banene er det 15. hullet mer anerkjent, med en green. Den har også en driving range i laminert tre med 48 stolper med en lengde på 250 meter lang og 100 meter bred.

Las Palmeras Golf har bortsett fra golfbanen 6 paddle-tennisbaner, et treningsstudio, et lekerom, en frisør og restauranter.

Las Palmeras Golf tilbyr deg et utvalg av de beste merkene spesialisert på golf hvor du kan kjøpe sportsklær, fottøy og golfutstyr i Golf Shop Canaries-butikken, som også ligger på Tenerife, Las Chafiras.

Las Palmeras Golf har til disposisjon for sine kunder, territorial skolen til PGAC og FCG de Golf grunnlagt i 2018, som søker å fremme golfsporten og oppnå sportslige suksesser, nevnte skole har et treningsområde med 18 treningsområder for slag, samt områder for å trene kort- og mellomdistanse spill på alle nivåer. Alle lærerne er kvalifisert av RFE de Golf og er medlemmer av PGA de Canarias, alle får kontinuerlig opplæring for å tilfredsstille behovene til kundene sine.

Las Palmeras Golf tilbyr golfbaner for enkeltpersoner og grupper med igangsettings- og forbedring klasser i henhold til spillerens nivå, barna blir lagt vekt på, siden de ikke bare lærer teknikken, men også verdiene, ferdighetene, koordinasjonen og balansen.

Las Palmeras Golf er knyttet til programmer som golf og helse, golf for grupper eller golf på skoler.

Klasser vil bli undervist på Las Palmeras Golf barnehage avhengig av alder, som er subsidiert av Canarian Golf Federation.

I Las Palmeras Golf vil turneringer bli administrert gjennom CLAPPHOUSE-applikasjonen, hvor du kan registrere deg, se listen over påmeldte, reservasjoner, lister og så videre.

Las Palmeras Golf tilbyr sine kunder å registrere seg som abonnenter, hvor kundene deres ved å betale den månedlige vedlikeholdsavgiften vil kunne nyte billigere priser, med garanti fra det kanariske golfforbundet og bystyret i Las Palmas de Gran Canarias.

Las Palmeras Golf-kunder besøker hele tiden banen ettersom den fremhever den fantastiske banen, dens utsøkte oppmerksomhet, oppmerksomheten til profesjonelle i butikken og de gode spillene som genereres i de to kretsene A og B.
Ikke glem å gå glipp av den fantastiske opplevelsen som Las Palmeras Golf vil tilby deg.

Scroll to top