Anfi Tauro golf

Selv om Anfi Tauro golf er en golfbane som ligger på sørvestkysten av Mogán, Gran Canaria. Omgitt av grønne hager, innsjøer og fosser i typisk Arizona-stil, siden den har utsikt over ørkenen kombinert med steiner og palmetrær og uten bakker, og skaper en kombinasjon av vakker utsikt, i en vakker arkitektonisk linje på hver tee, gate og Green . Anfi Tauro golf ligger 20 km fra Playa del Inglés og 48 km sør for Gran Canaria flyplass.

For å vite litt om Anfi Tauro må vi fremheve at det har vært det viktigste feriestedet i Europa, i mer enn 2 tiår grunnlagt av norske Björn Lying, hvorav golf er påvirket av en 18-hulls mesterskap golfbane. med PGA-vedlikehold par 3.

Anfi Tauro Golf har et spektakulært design av Von Hagge, Smeleke og Baril som er tilpasset i konstruksjonen av hver bane. I tillegg har den forskjellige tees og utrolige spill for alle handikap.

Anfi Tauro Golf Den har Driving Range, Putting og Chipping Green-område, terrasse restaurant, eksklusiv golfbutikk og Visage GPS i alle Buggies.

Anfi Tauro Golf 18-hulls konkurransebane, den ble innviet i 2006, de utallige utslags alternativene på banen gir spillet mer dynamikk og tilbyr spillere på alle nivåer, utfordring og trening i spillene, i denne fantastiske Anfi Tauro-banen var Golf vert for spanske APG (PGA) mesterskap.

Mange av hullene på Anfi Tauro Golf har egenskaper som gjør at mange av kundene ofte besøker stedet.

Hull 1: veldig direkte starthull.
Hull 2: det lengste hullet på hele banen som må spilles med mye taktikk.
Hull 3: Plasseringen av flagget i utmerket par 3 kan avslutte den lojale spilleren mens han spiller hullet.
Hull 4: forhøyede utslags steder, som gir en høyre dogleg-utsikt på denne par 4.
Hull 6: Par 3 med en enorm green.
Hull 7: Hard par 4 en stor innsjø til venstre for fairway og Green.
Hull 8: Kortere par 4 med greenen gravd ned i fjellet.
Hull 9: En super par 5 med vann på venstre side av fairwayen og greenen.
Hull 11: En flott par 3 med et hardt skudd.
Hull 12: Par 5 rett og skrånende oppover.
Hull 13: Par 3 bygget på fjellet.
Hull 14: Spektakulær utsikt, en ganske bratt fairway som gir spillerne muligheten til å nå greenen i to.
Hull 15: Siste par 3, med tre nivåer på greenen.
Hull 16: et kort Dogleg til høyre.
Hull 17: En smal par 4.1 fairway, sikte er viktigere enn avstand.
Hull 18: Et godt siste hull, hvor det kreves mye strategi, siden det foran Greenen er en innsjø full av baller fra de spillerne som prøvde og feilet.

I tillegg har Anfi Tauro Golf det perfekte valget for golfere som debuterer med en 9-hulls par 3-bane, med utrolig utsikt ved soloppgang og solnedgang når solen står opp, som tilbyr førsteklasses fasiliteter som Golf Academy hvor de kan forbedre sine swing, likeledes klasse for alle nivåer hvor de kan ha pakker med valg som tilpasser seg deres behov, med bonuser, samt gruppetimer. Anfi Tauro Golf tilbyr sine kunder en utmerket driving range som anses som den beste på øya, et område for chipping,
puttinggreen og mange bunkere for trening.

Anfi Tauro Golf har organisert mesterskap som VIII Little Brave Tournament, Canarias 7 By Lexus-turneringen, X Open Bridgestone blant andre.

Ifølge meningene er Anfi Tauro Golf en bane med utmerkede, høyt kvalifiserte profesjonelle forhold som tilbyr sine kunder eksepsjonell behandling, og det er derfor mange av dem alltid besøker anleggene igjen, slik at du får en idé og overbeviser deg selv om å besøke Anfi Tauro Golf, hull 11 og 13 byr på en utrolig utsikt og ifølge spillerne er greenene fantastiske og raske med stor variasjon for å plassere flaggene.

Ikke gå glipp av å besøke Gran Canarias og bestille spill på Anfi Tauro Golf, som har utmerkede priser.

Scroll to top