Playitas Golf

Playitas Golf 18-hulls bane, knyttet til de 3 eksisterende banene på øya Fuerteventura, som ligger i Las Playitas, med en god tilstand i bevaring av banen, greenene, fairwayene og alle dens elementer i perfekt stand og vedlikeholdt av ditt team av profesjonelle.

Playitas golfbane har vært åpen siden 2007, designet av John Silver Stainer med en ørkenstil, bølgende med vannhinder.

Playita Golf tilbyr sine kunder muligheten til å trene driving range, putting green, pitching green, chipping green, treningsbunker og et treningsområde for å forbedre spillene deres.

Banen ble designet for å appellere til golfere på alle ferdighetsnivåer, ved å bruke de naturlige åsene og dalene i motsetning til de robuste vulkanske fjellene og havutsikten.

De mest minneverdige egenskapene til Playitas golfbane er formen på greenene som krever presisjon på tilnærmingsslag, de mange platåene og bølgene kombinert med raske bentgrass greener kan koste selv den beste spilleren å lide de fryktede 3 puttene.

Playitas Golf tilbyr golfkøller, traller og el buggys, i tillegg til å tilby sine kunder tjenester som klubbhus, konferanserom, garderober, utendørsbasseng, barnevakt for gjester, bar og snackbar.

Scroll to top