Jandía Golf

Jandía Golf, en bane som ligger på øya Fuerteventura designet av Ron Kirby, har 18 hull par 72 hvor kundene kan spille hele året, med en utrolig utsikt. Denne banen er 5857 meter lang, med lange og korte hull med krav slik at spilleren kan bruke alle sine køller.

Jandía Golf har 4 innsjøer i banen og flere tørre baner, som er en interessant strategisk utfordring for både den mest dyktige spilleren og de mindre erfarne med 4 tee-bokser på hvert hull som vil tilpasse seg deres smak og behov.

Jandía Golf har tilgjengelig for sine kunder utleie for spill, elektriske carts og buggies, den tilbyr også en pro-shop som ligger ved inngangen til klubbhuset, med en rekke tilbehør, sesong klær, sko og golftilbehør.

Jandia Golf har et treningsområde som består av en driving range med 20 posisjoner dekket med en tre pergola og target greener, Putting Green og et stort Pitching Green-område for å trene korte spill, samt en treningsbunker.

Jandia Golf har et akademi hvor det tilbyr private klasser, i grupper, testkurs hvor profesjonelle vil stå til disposisjon for spillerne for å lære dem og hjelpe dem med å forbedre spillene sine, Jandia Golf både barn og voksne får skolen sin.

På samme måte har Jandia Golf aktuelle og anbefalte samarbeidspartnere som vil tilby deg de beste fasilitetene og bekvemmelighetene for en pause etter kampene.

Du vil også nyte den typiske spanske restauranten og internasjonal mat i Jandia golf, med utsikt over banen hvor du kan organisere møter, arbeidsøkter eller produktpresentasjoner på samme terrasse eller hage i et avslappet og avslappet miljø.

Scroll to top