Golf Club Salinas de Antigua

Golf Club Salinas de Antigua ligger i Fuerteventura, golfbanen er veldig teknisk og mangfoldig, designet av Manolo Piñeros, to ganger verdensmester i golf, noe som gjør den til den mest elskede banen på Kanariøyene, den har utrolige greener og mange hindringer at de tvinger spilleren til å vurdere ulike spillstrategier.

Golf Club Salinas de Antigua søker alltid minst mulig miljøpåvirkning, og prøver å få spilleren til å føle seg rolig og frigjort, med uslåelig utsikt over havet

Golfbanen Club Salinas Antigua er preget av sine utallige åser, bunkere og ørkenområder, alle disse elementene utgjør uendelige muligheter, løsninger og mer eller mindre aggressive eller konservative spillstrategier, du vil finne 4 store innsjøer som beskytter 6 greener, innsjøene virker som store magasiner som feltet vannes fra.

Greenene er store, raske, faste og mottar og stopper ballen så få greener på Kanariøyene kan, Salinas de Antigua golfklubb har 18 hull par 70,1 maksimal avstand på 5409 meter for menn og 4565 for kvinner.

Golfklubben Salinas de Antigua tilbyr sine kunder et stort puttinggreenområde hvor de vil finne en enorm green med de samme egenskapene som på banens 18 hull, hvor du finner forskjellige flaggplasseringer for å øve og forbedre putten din.

Den tilbyr også sine kunder perfekte fasiliteter for å øve alle skuddene som er nødvendige for å perfeksjonere spillet, inkludert langskuddet fra treningsbunkeren, en bane med utmerket vedlikehold hvor, i tillegg til trenings mattene, kan baller kastes fra selve gresset.

Noe å fremheve med Golf Club Salinas de Antigua er dens utrolige kundeservice fra hele teamet som har ansvaret for å betjene kundene sine. Tilbyr sine kunder et klubbhus hvor de kan slappe av etter en fantastisk kamp, ​​betrakter praktfull utsikt, nyter et spektakulært måltid med et kjøkken med spanske, cubanske og marokkanske innslag.

I tillegg til Golf Club Salinas de Antigua finner du en golfbutikk hvor du kan finne alt du trenger for å starte og trene golfspill, garderober med dusjer og skap for klær, klubbrom, leie av buggy, elektriske og håndvogner og vesker . av pinner.

Golfklubben Salinas de Antigua er en unik og ideell enklave for alle slags feiringer, turneringer og arrangementer, den er gjort tilgjengelig for bedrifter og private kunder for feiring av turneringer.

Scroll to top