Club de Golf Fuerteventura

Club de Golf Fuerteventura er den første 18-hulls golfbanen i Fuerteventura som er vert for 2004 Spanish Open, designet av Juan Caterineu, par 72 som tilbyr et eksepsjonelt treningsområde, Driving Range med mer enn 50 plasser, Putting Green på 800 kvadratmeter, Green Approach, bunker og proshop.

Hull 1 til 10 går i retning av havet, banen går langs 3 innsjøer forbundet med en liten kanal, fairwayene, utslagsstedene og rouge har velholdt gress og dens 67 grunne bunkere er integrert i banens design.

Fuerteventura Golf Club tilbyr et rolig og godt forbundet miljø, noen få minutter fra strendene, et UNESCO-biosfærereservat, eksklusivt for de som ønsker å nyte golf.

Fuerteventura Golf Club har en skole hvor du kan motta golftimer i spansk, engelsk eller tysk, klasser for barn og tenåringer, enkeltpersoner eller grupper, det er også mulighet for et annet språk, men det må varsles på forhånd.

Golf Klinikk hvor du kan motta klasser av faggruppen, alle klasser inkluderer køller og treningsballer gratis i 50 minutter, og du vil motta et diplom på slutten av det 6-timers kurset.

Innenfor feriestedet kan kunder bo på 3 hoteller; Hotel Elba 4 og 5 stjerner og et eksepsjonelt luksushotell, Sheraton med utsikt over landskapet, gir spesiell oppmerksomhet, eksklusive preferanser.

For grupper og tilbyr en rekke spesialtjenester på disse hotellene, programmer som inkluderer opphold og spill eller timer i flere timer som kan kombineres med fritidsaktiviteter, turneringer, en golf klinikk og Team Building-aktiviteter rundt golf.

Scroll to top