Golf Club Fuerteventura

Club de Golf Fuerteventura er den første 18-hulls golfbanen i Fuerteventura som er vert for 2004 Spanish Open, designet av Juan Caterineu, par 72 som tilbyr et eksepsjonelt treningsområde, Driving Range med mer enn 50 plasser, Putting Green på 800 kvadratmeter, Green Approach, bunker og proshop.

Salinas de Antigua Golf Club

Golf Club Salinas de Antigua ligger i Fuerteventura, golfbanen er veldig teknisk og mangfoldig, designet av Manolo Piñeros, to ganger verdensmester i golf, noe som gjør den til den mest elskede banen på Kanariøyene, den har utrolige greener og mange hindringer at de tvinger spilleren til å vurdere ulike spillstrategier.

Jandía Golf

Jandía Golf, en bane som ligger på øya Fuerteventura designet av Ron Kirby, har 18 hull par 72 hvor kundene kan spille hele året, med en utrolig utsikt. Denne banen er 5857 meter lang, med lange og korte hull med krav slik at spilleren kan bruke alle sine køller.

Playitas Golf

Playitas Golf 18-hulls bane, knyttet til de 3 eksisterende banene på øya Fuerteventura, som ligger i Las Playitas, med god tilstand i bevaring av banen, greenene, fairwayene og alle dens elementer i perfekt stand og vedlikeholdt av hans team av profesjonelle.

Scroll to top