Betingelser og vilkår

VENNLIGST LES NØYE GJENNOM FØR DU BESTILLER

Generelle vilkår for bruk

Canaries Golf har rett til å nekte service til kunder som truer eller fornærmer våre ansatte etter eget skjønn. Dette inkluderer alle Canaries Golf -representanter.

Hvis vi mottar klager fra våre partnere, inkludert transportselskapene og personalet på golfbanen, har vi rett til å avslutte tjenestene umiddelbart.

Eventuelle skader forårsaket av kunder, på hotelleiendom, transport eller golfbanen og fasilitetene i seg selv, må betales i sin helhet av kundene. Canaries Golf er ikke ansvarlig for denne skaden.

Betalingsinformasjon Betaling for alle tjenester, inkludert individuell bane bestilling og golf ferier, må betales i sin helhet ved bestilling. Unnlatelse av å fullføre hele betalingen vil resultere i kansellering av bestillingen.

Godkjente betalingsmåter er via PayPal, bankoverføring eller godkjente kredittkort.(Visa, Mastercard)

Refusjon

I det usannsynlige tilfellet av tvungen kansellering av en bestilling av Canaries Golf, på grunn av omstendigheter som nedleggelse av banen, vil gi full refusjon.
Hvis en bestilling er kansellert på grunn av brudd på ovennevnte vilkår, inkludert utilstrekkelig betaling eller feil oppførsel, vil refusjon ikke være tilgjengelig.

Hvis du har spørsmål angående disse forholdene, vennligst kontakt oss, vi hjelper deg gjerne

Scroll to top